Στίβος – Γήπεδα ρίψεων


Υπαίθριο προπονητήριο στίβου

Κατασκευάστηκε το 2002 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των αθλητών Στίβου στη χρονική περίοδο πριν την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004», και αποτελείται από ένα ανοικτό προπονητήριο Στίβου (δρόμοι και άλματα) ολυμπιακών προδιαγραφών.

Το προπονητήριο Στίβου διαθέτει στίβο τετρακοσίων μέτρων (400 μ.) οκτώ διαδρομών από συνθετικό τάπητα. Διαθέτει επίσης δύο στρώματα για τα αγωνίσματα των αλμάτων - ένα για το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ και ένα για το αγώνισμα του άλματος σε ύψος – τέσσερα (4) σκάμματα για τα αγωνίσματα του μήκους και του τριπλούν καθώς και δύο (2) βαλβίδες ρίψεων για το άθλημα της σφαιροβολίας.

Η εγκατάσταση συμπληρώνεται με ένα συγκρότημα κερκίδων χωρητικότητας χιλίων (1.000) θέσεων. Επίσης διαθέτει φωτισμό.

Η διαδικασία για την χρήση των προπονητηρίων του Στίβου είναι η παρακάτω:

Αίτηση από τον ενδιαφερόμενο φορέα – πρόσωπο η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην Γραμματεία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:00).

Η αίτηση μπορεί επίσης να αποσταλεί με φαξ στο 210 –9812184. Το αντίτιμο χρήσης των προπονητηρίων καθορίζεται κατά περίπτωση από την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.

Το προπονητήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από το κοινό με έκδοση κάρτας ηλεκτρονικής μορφής συγκεκριμένης διάρκειας. Διαδικασία έκδοσης:

  • αίτηση υπεύθυνη δήλωση στο αθλητικό τμήμα
  • Αντίτιμο χρήσης: 30€ το τρίμηνο, 50€ το εξάμηνο

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο τηλέφωνο 210- 9839220.