Προπονητήριο ρίψεων

YpaithrioRipseonΤο προπονητήριο Ρίψεων κατασκευάστηκε το 2002 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των αθλητών Στίβου στη χρονική περίοδο πριν την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004» και διαθέτει τέσσερις (4) κλωβούς ρίψεων για τα αγωνίσματα της σφυροβολίας και του δίσκου, δύο (2) βαλβίδες για το αγώνισμα του ακοντίου και τρεις (3) βαλβίδες για το αγώνισμα της σφαιροβολίας.
Η εγκατάσταση συμπληρώνεται με ένα συγκρότημα κερκίδων χωρητικότητας πεντακοσίων (500) θέσεων. Η χρήση του προπονητηρίου παραχωρείται  στον Σύνδεσμο Ελληνικών & Γυμναστικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ) για την προπόνηση των αθλητών των εθνικών Ομάδων και των κλιμακίων .
Σε ειδικές περιπτώσεις η εγκατάσταση μπορεί να παραχωρηθεί και σε άλλους φορείς (αθλητικές ομοσπονδίες, σωματεία κλπ.). Η πολιτική για την χρήση του κλειστού προπονητηρίου καθορίζεται από την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά σε συνεργασία με το Σ.Ε.Γ.Α.Σ και είναι η παρακάτω:
Αίτηση από τον ενδιαφερόμενο φορέα – πρόσωπο η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην Γραμματεία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:00). Η αίτηση μπορεί επίσης να αποσταλεί με φαξ στο 210 –9812184.
Το αντίτιμο χρήσης των προπονητηρίων καθορίζεται κατά περίπτωση από την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. 

 

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο τηλ. 210- 9839220.

 

Home Γήπεδο Ρίψεων

bannerThesmikoPlaisioEakn

BANNER TOP GGA

BANNER TOP YPPO

BANNER ERASMUS