Γήπεδα ποδοσφαίρου

Γήπεδα ποδοσφαίρου με χόρτο

gipedoPodosfairou1Τα γήπεδα κατασκευάσθηκαν το 2002 με σκοπό να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.
Το συγκρότημα των γηπέδων περιλαμβάνει δύο γήπεδα ποδοσφαίρου διαστάσεων 100μ. Χ 60 μ. με φυσικό χόρτο και με δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω ύπαρξης φωτισμού.
Η εγκατάσταση συμπληρώνεται με ένα συγκρότημα αποδυτηρίων εξοπλισμένο με σάουνα και υδρομασάζ,, χώρο υποδοχής των αθλητών, ιατρείο, γραφεία και αποθηκευτικούς χώρους. Στην εγκατάσταση υπάρχει ένα μικρό συγκρότημα κερκίδων χωρητικότητας διακοσίων (200) θέσεων.
Τα γήπεδα έχουν παραχωρηθεί κατά αποκλειστικότητα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και είναι το επίσημο προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων ποδοσφαίρου.

Γήπεδα Ποδοσφαίρου 11Χ11

Δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 11Χ11με συνθετικό τάπητα και με δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω ύπαρξης φωτισμού (τέσσερις πυλώνες με προβολείς).
Η εγκατάσταση συμπληρώνεται με δύο συγκροτήματα αποδυτηρίων τα οποία είναι κοινά με την αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης . Τα γήπεδα διατίθενται σε χρήση από το κοινό (ομάδες ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών, βετεράνοι αθλητές, ανεξάρτητες ομάδες, κλπ).
Η πολιτική για την χρήση των γηπέδων καθώς και το κόστος καθορίζεται από την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά και είναι η παρακάτω:
Αίτηση από τον ενδιαφερόμενο φορέα – πρόσωπο η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην Γραμματεία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:00).
Η αίτηση μπορεί επίσης να αποσταλεί με φαξ στο 210 –9812184.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο τηλέφωνο 210 - 9839220.
Home Γήπεδα Ποδοσφαίρου

bannerThesmikoPlaisioEakn

BANNER TOP GGA

BANNER TOP YPPO

BANNER ERASMUS