Γήπεδα καλαθοσφαίρισης

YpaithrioKalathosfairisisΤρία  υπαίθρια γήπεδα καλαθοσφαίρισης, τα οποία ανακατασκευάσθηκαν πλήρως το 2006, διαστάσεων 15μ. Χ 28 μ. με συνθετικό τάπητα ( terresin) κατασκευασμένο από μείγμα ακρυλικών ρητινών. Η εγκατάσταση συμπληρώνεται με δύο συγκροτήματα αποδυτηρίων τα οποία είναι κοινά με την αίθουσα μυϊκής ενδυνάμωσης.
Τα γήπεδα διατίθενται σε χρήση από το κοινό (ομάδες καλαθοσφαίρισης όλων των κατηγοριών, βετεράνοι αθλητές, ανεξάρτητες ομάδες, κλπ).
 
Η πολιτική για την χρήση των γηπέδων καθώς και το κόστος καθορίζεται από την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά.
 
Τα γήπεδα καλαθοσφαίρισης είναι διαθέσιμα (χωρίς την καταβολή αντιτίμου) για χρήση στο αθλούμενο κοινό (ο πρώτος που θα βρει ελεύθερο γήπεδο έχει το δικαίωμα να παίξει).
Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει κράτηση ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης και να έχει προτεραιότητα στη χρήση του πρέπει να ακολουθήσει την παρακάτω διαδικασία:
Αίτηση από τον ενδιαφερόμενο φορέα – πρόσωπο η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην Γραμματεία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:00).
Η αίτηση μπορεί επίσης να αποσταλεί με φαξ στο 210 –9812184.
Κόστος χρήσης 10€ την ώρα.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο τηλέφωνο 210 - 9839220.

 

Home Γήπεδα Καλαθοσφαίρισης

bannerThesmikoPlaisioEakn

BANNER TOP GGA

BANNER TOP YPPO

BANNER ERASMUS