ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων-Άρση Βαρών

aesiVaronΚατασκευάστηκε το 2002 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των Εθνικών Ομάδων Άρσης Βαρών στη χρονική περίοδο πριν την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

Περισσότερα...

Κλειστό προπονητήριο Καλαθοσφαίρισης

kalathosfairisiΚατασκευάστηκε το 2002 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης στη χρονική περίοδο πριν την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

Η συνολική έκταση της εγκατάστασης ανέρχεται στα εξακόσια εξήντα τετραγωνικά μέτρα (660 τ.μ.) και περιλαμβάνει μία κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα καλαθοσφαίρισης διαστάσεων 15μ. Χ 28 μ. καθώς και δύο συγκροτήματα αποδυτηρίων. Παράλληλα διαθέτει σάουνα και υδρομασάζ.Μπορεί να διατεθεί σε χρήση και από το κοινό (ομάδες Μπάσκετ όλων των κατηγοριών, βετεράνοι αθλητές, ανεξάρτητες ομάδες, κλπ).

Περισσότερα...

Προπονητήριο Πάλης - Ξιφασκίας

paliΚατασκευάστηκε το 2002 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των Εθνικών Ομάδων Πάλης στη χρονική περίοδο πριν την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».

Η συνολική έκταση της εγκατάστασης ανέρχεται στα εξακόσια εξήντα τετραγωνικά μέτρα (660 τ.μ.) και περιλαμβάνει μία κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα διαστάσεων 22μ Χ 30μ η οποία έχει χωριστεί σε δύο μέρη και διαθέτει ταπί πάλης ,το ένα μέρος το δεύτερο μέρος της αίθουσας χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του αθλήματος της Ξιφασκίας.

Η εγκατάσταση διαθέτει επίσης δύο συγκροτήματα αποδυτηρίων εξοπλισμένα με δύο σάουνες, ιατρείο και αποθηκευτικό χώρο. Το μέρος του προπονητηρίου με το ταπί πάλης χρησιμοποιείται κατά προτεραιότητα από την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης για τις προπονήσεις των εθνικών Ομάδων. Σε ειδικές περιπτώσεις μπορεί να παραχωρηθεί και σε άλλους φορείς (αθλητικές ομοσπονδίες, σωματεία κλπ.).xifaskia

Η πολιτική για την χρήση του κλειστού προπονητηρίου καθορίζεται από την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά σε συνεργασία με την Ε.Ο.Φ. Πάλης.

Η διαδικασία για την χρήση του κλειστού προπονητηρίου Πάλης είναι η παρακάτω:
Αίτηση από τον ενδιαφερόμενο φορέα - πρόσωπο η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην Γραμματεία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:00).
Η αίτηση μπορεί επίσης να αποσταλεί με φαξ στο 210 - 9812184.

Το αντίτιμο χρήσης των προπονητηρίων καθορίζεται κατά περίπτωση από την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο τηλέφωνο 210- 9839220.

Αίθουσα ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ

pingPongAll2Κατασκευάστηκε το 2002 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των Εθνικών Ομάδων στη χρονική περίοδο πριν την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004».
Η συνολική έκταση της εγκατάστασης ανέρχεται στα εξακόσια εξήντα τετραγωνικά μέτρα (660 τ.μ.) και περιλαμβάνει μία κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα διαστάσεων 22μ Χ 30μ η οποία διαθέτει ένα αγωνιστικό χώρο πυγμαχίας (ρινγκ), βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση και δέκα σάκους πυγμαχίας.

Η εγκατάσταση διαθέτει επίσης δύο συγκροτήματα αποδυτηρίων εξοπλισμένα με δύο σάουνες, γραφεία και αποθηκευτικό χώρο. Η πολιτική για την χρήση του κλειστού προπονητηρίου καθορίζεται από την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά . Η διαδικασία για την χρήση του προπονητηρίου είναι η παρακάτω:

Αίτηση από τον ενδιαφερόμενο φορέα – πρόσωπο η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην Γραμματεία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:00). Η αίτηση μπορεί επίσης να αποσταλεί με φαξ στο 210 –9812184. Το αντίτιμο χρήσης των προπονητηρίων καθορίζεται κατά περίπτωση από την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στον Ελεύθερο χώρο της αίθουσας έχουν τοποθετηθεί 6 τραπέζια επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Ο χώρος διατίθεται στο κοινό σύμφωνα με το παρακάτω τιμολόγιο χρήσης.

Α. ΑΘΛΟΥΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟ

  • 15€ ανά μήνα, για δέσμευση ενός τραπεζιού 3 ώρες την εβδομάδα (το άτομο)

    (με έκδοση μηνιαίας κάρτας)
  • 5€ την ώρα για δέσμευση ενός τραπεζιού

    (μεμονωμένη χρήση - εισιτήριο)

Β.ΜΑΘΗΤΕΣ Α΄ΒΑΘΜΙΑΣ & Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

  • 2€/ώρα/ 1 τραπέζι
  • 6€/ώρα/4 τραπέζια

Η διαδικασία έκδοσης μηνιαίας κάρτας έχει ως εξής:
- Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση στο αθλητικό τμήμα
- Έκδοση κάρτας ηλεκτρονικής μορφής συγκεκριμένης διάρκειας
- Μεμονωμένη χρήση, έκδοση εισιτηρίου από το γραφείο κίνησης

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο τηλέφωνο 210- 9839220.

Προπονητήριο Τζούντο

tzountoΚατασκευάστηκε το 2002 από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με σκοπό να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για προπόνηση των Εθνικών Ομάδων Τζούντο στη χρονική περίοδο πριν την διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων «ΑΘΗΝΑ 2004». Η συνολική έκταση της εγκατάστασης ανέρχεται στα εξακόσια εξήντα τετραγωνικά μέτρα (660 τ.μ.) και περιλαμβάνει μία κλειστή κλιματιζόμενη αίθουσα διαστάσεων 22μ Χ 30μ η οποία η οποία είναι εξοπλισμένη με δύο τατάμι και βάρη για μυϊκή ενδυνάμωση. Η εγκατάσταση διαθέτει επίσης δύο συγκροτήματα αποδυτηρίων εξοπλισμένα με δύο σάουνες, ιατρείο και αποθηκευτικό χώρο.
Το προπονητήριο παραχωρείται  κατά προτεραιότητα στην Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Τζούντο για τις προπονήσεις των εθνικών Ομάδων.
Σε ειδικές περιπτώσεις η εγκατάσταση μπορεί να παραχωρηθεί και σε άλλους φορείς (αθλητικές ομοσπονδίες, σωματεία κλπ.). Η πολιτική για την χρήση του κλειστού προπονητηρίου καθορίζεται από την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας «Αγίου Κοσμά». Η διαδικασία για την χρήση του προπονητηρίου είναι η παρακάτω:
Αίτηση από τον ενδιαφερόμενο φορέα – πρόσωπο η οποία θα πρέπει να κατατεθεί στην Γραμματεία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:00). Η αίτηση μπορεί επίσης να αποσταλεί με φαξ στο 210 –9812184.
Το αντίτιμο χρήσης των προπονητηρίων καθορίζεται κατά περίπτωση από την Επιτροπή Διοίκησης του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.
Η αίθουσα χρησιμοποιείται και για την διάδοση του αθλήματος aikido.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Αθλητικών και Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων στο τηλέφωνο 210- 9839220.
Home ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

bannerThesmikoPlaisioEakn

BANNER TOP GGA

BANNER TOP YPPO

BANNER ERASMUS