Ε.Α.Κ.Ν. ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά εγκαινιάσθηκε και παραδόθηκε για χρήση στο κοινό τον Ιούλιο του 1961 παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η αποστολή και ο σκοπός του ΕΑΚΝ/ΑΚ, είναι η ανάπτυξη του λαϊκού-μαζικού αθλητισμού (Εργασιακός, Πανεπιστημιακός, Στρατιωτικός, Σχολικός κλπ), η εξασφάλιση δυνατότητας σε όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, η αναβάθμιση του πολιτιστικού και αθλητικού επιπέδου του κοινωνικού συνόλου και γενικά η εξυπηρέτηση του αθλητισμού.

Για εξήντα (60) και πλέον χρόνια το Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά προσφέρει σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες του λεκανοπεδίου της Αττικής την ευκαιρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό και να νιώσουν το αίσθημα της χαράς που προσφέρει η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Αποτελεί έναν πνεύμονα αθλητισμού αλλά και μια διέξοδο των πολιτών από την καθημερινότητα και τα προβλήματά τους.

Οι εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας σε τακτά χρονικά διαστήματα αναβαθμίζονται έτσι ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των αθλουμένων που με το πέρασμα των χρόνων διαφοροποιούνται και ολοένα και αυξάνονται τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΘΛΗΘΩ

Κατά την επίσκεψης σας στο Αθλητικό κέντρο μας μπορείτε να επιλέξετε πρόγραμμα άθλησης για όλη την οικογένεια.
Περισσότερα →

ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΑΚΝ

Δείτε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του εθνικού αθλητικού κέντρου νεότητας του Αγίου Κοσμά
Περισσότερα →

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δείτε φωτογραφίες απο τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚΝ
Περισσότερα →

ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Ανάρτηση Πράξεων στο Διαδίκτυο. Προβολή Φορέα ΕΘΝΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ
Περισσότερα →
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ενημερωθείτε για όλα τα τελευταία νέα και τις διοργανώσεις του Ε.Α.Κ.Ν. ΑΓ. ΚΟΣΜΑ

23/01/2024

Κοπή Αγιοβασιλιάτικης πίτας 2024 παρουσία του Υπουργού

Παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση η κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας για το 2024, της Επιτροπής Διοίκησης και των εργαζόμενων.
11/01/2024

Παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αθλητισμού

Παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σύσσωμη η αθλητική κοινότητα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Αθλητισμού, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση.
30/11/2023

Η Επιτροπή Διοίκησης παρούσα στην Ημερίδα Διαλόγου για τον Αθλητισμό

Το παρόν έδωσαν Πρόεδρος Γιάννης Παπαδημητρίου και η Ταμίας Γεωργία Ελληνάκη του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά στην «Ημερίδα Διαλόγου για τον Αθλητισμό» στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
30/08/2023

Πίνακες κατάταξης & βαθμολογίας και πίνακας απορριπτέων των υποψηφίων της ανακοίνωσης ΣΟΧ1Α/2023

ΔΕ Ναυαγοσωστών πισίνας ΥΕ Καθαριότητας Εσωτερικών Χώρων ΥΕ […]
 

Μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.